Dobro došli na www.koamsdazdk.com.ba
 Meni
Naslovna
Deklaracija
Pravila
Vijesti          Politika
Citati
Korisne stvari Foto galerija Knjiga gostiju
 Press
Saopštenja
Izvodi iz štampe
 Mjesni odbori
 

 

 

 

 


SA SDA JAČA BiH

 

SA SDA JAČA BiH

Nemojte glasati za one koji su se pretvorili u lokalne moćnike, za one koji su stekli bogatstvo pa im se ne zna porijeklo.

Nemojte glasati ni za one koji mnogo govore, koji za sebe agituju i kažu ''glasaj za mene''.

Za one koji traže vlast nemojte glasati.

Danas svugdje u razvijenom društvu postoje bogati ljudi i bogata preduzeća. Sve što je više bogatstva u jednom društvu, sve veći dio tog bogatstva pripada svima

Srebrenička katastrofa je ljudska nesreća prevelika za premalu Bosnu. Tragedija i motivi koji stoje iza nje tiču se svakog čovjeka i svake žene u svijetu.

...riječi su rahmetli predsjednika Alije Izetbegovića.


 

 

 

 

 

 

 

 

OIO AM SDA Visoko

- Mirza Ganić           - Senija Zukuć         - Kenan Smailagić     - Irhan Salkić           - Dževad Fejzić        - Nermin Alijagić       - Lejla Čosić            - Azra Husić            - Amil Neimarlija       - Alma Genjac          - Emira Frljak            - Naida Salihspahić   - Alma Tajić            - Nizama Alijagić       - Dževad Begić        - Dinka Omanović     - Sabahudin Čehajić

 Općinska organizacija Asocijacije mladih SDA Visoko

 

PREDIZBORNI MATERIJAL AM SDA VISOKO

                                                                             

Brosura AM SDA Visoko vani/unutra


   Molimo sve mlade sa područja naše općine da nam pomognu svojim aktivnim učešćem, prijedlozima, zahtjevima i preporukama, da dopunimo i time proširimo put kojim trebamo ići u bolju budućnost.

    Molimo sve predstavnike medija  da svojim korektnim, konstruktivnim i istinitim izvještajima pomognu mladima kako bi lakše pronašli put ka boljoj i sretnijoj budućnosti.

   Kao što se djetetu kad se rodi mora svezati jedina veza sa životom dok je bilo u majčinoj utrobi-pupčanica da bi dijete preživjelo, tako i mladim Bošnjacima, da bi opstali, mora se svezati rad jednih pored drugih i prisiliti ih na rad jedne s drugim.


 

   Skupština AM SDA VISOKO održana je 27. 03. 2005. godine u Velikoj sali Općine Visoko. Od pozvanih 49  odazvalo se 34 delegata. Za predsjednika AM SDA Visoko izabran je Mirza Ganić, a za članove Općinskog  izvršnog odbora;

Senija Zukić, Kenan Smailagić, Irhan Salkić, Lejla Čosić, Alma Genjac, Amil Neimarlija, Alma Tajić, Nermin Alijagić, Nizama Alijagić, Naida Salihspahić, Dževad Fejzić, Azra Husić, Emira Frljak i Dževad Begić.

Potpredsjednici su Senija Zukić i Kenan Smailagić, a sekretar Irhan Salkić.

 

  Mladi  koji su u izvršnom odboru AM SDA  trude se u svom rastu, ljudskom i vjerničkom. Nastoje živjeti i produbljivati svoju vjeru. Vole biti zajedno, družiti se, podržavaju jedni druge. Dobri su i lijepi kad se otvaraju životu i ljubavi. Hrabri su i vole izazove. Imaju dobrih ideja i snage da ih ostvare. Istina, treba ih ohrabriti i podržati.

   Optimisti su i vjeruju da je moguće izgraditi drukčiji i bolji svijet. Znaju opraštati i razumiju odrasle i onda ako oni ne uspijevaju uvijek u svojim nastojanjima.


    Sjedište Općinskog odbora Asocijacije Mladih SDA Visoko nalazi se u  ulica Alije Izetbegovića broj 16.  Kancelarija je otvorena svakim radnim danom od 09-15 sati.

Tel/fax: +387 32 738 571


Općinski izvršni odbor Asocijacije mladih SDA Visoko

 Imena su data u lijevoj koloni po redosljedu slika.

Design by Mirza Hvala na posjeti!