Dobro došli na www.koamsdazdk.com.ba
 
   
 

Ovo je prvi korak na Vašem putu da postanete član najveće omladinske organizacije u našoj zemlji.  Članstvo u Asocijaciji mladih SDA je dobrovoljno. Članovi AM SDA BiH mogu biti članovi i simpatizeri SDA BiH od 15 do 30 godina starosti. Da biste postali član Kantonalnog odbora Asocijacije mladih SDA ZDK morate biti nastanjeni u ZE—DO kantonu. Pristupnica AM SDA se može dobiti u svakoj općinskoj organizaciji Asocijacije mladih.

   

     

     
  <<< Nazad
 

Design by Mirza

 

    KO AM SDA ZDK  
  

SA SDA JAČA BiH

Nemojte glasati za one koji su se pretvorili u lokalne moćnike, za one koji su stekli bogatstvo pa im se ne zna porijeklo.

Nemojte glasati ni za one koji mnogo govore, koji za sebe agituju i kažu ''glasaj za mene''.

Za one koji traže vlast nemojte glasati.

Danas svugdje u razvijenom društvu postoje bogati ljudi i bogata preduzeća. Sve što je više bogatstva u jednom društvu, sve veći dio tog bogatstva pripada svima.

Srebrenička katastrofa je ljudska nesreća prevelika za premalu Bosnu. Tragedija i motivi koji stoje iza nje tiču se svakog čovjeka i svake žene u svijetu.

...riječi su rahmetli predsjednika Alije Izetbegovića. 
 
23/ 05 / 07      23:45h                                               AM SDA Visoko
 

 Asocijacija mladih SDA Visoko u saradnji sa UG ''Učenici i studenti Visoko'' Vas obavještava da je u toku realizacija projekta ''Sportom i znanjem protiv droge''.

Navedeni projekat se sastoji iz tri dijela i to:

  1. Javnog konkursa za najbolji literarni rad na temu: GDJE JE MOJA SVJETLOST AKO JE DROGA TAMA? Koji je raspisan 15.05.2007. godine za sve srednje i osnovne škole sa općine Visoko.

  2. Turnira u basketu koji će se realizovati dana 26.05.2007. godine na igralištu iza  MSŠ ''Hasim Šabanović“ sa početkom u 9:00 sati. Ekipu čini 5 igrača, a prijave se mogu izvršiti na broj telefona 061 812 183 ili direktno na dan turnira. Nagrade su u iznosu od 150KM za prvo, 100KM za drugo i 50KM za treče mjesto.

  3. Svečane manifestacije na kojoj će se uručiti nagrade, pročitati najbolji literarni radovi i nastupiti učenici Osnovne muzičke škole ''Avdo Smajlović'' iz Visokog

        Datum održavanja svečane manifestacije je 27.05.2007. sa početkom u 19:00 sati u Velikoj sali općine Visoko.

        U nadi da ćete se odazvati našem pozivu i dati svoj doprinos u borbi protiv ovog opakog zla današnjice mi Vam se unaprijed zahvaljujemo.

 

  


All righs reserved.