Dobro došli na www.koamsdazdk.com.ba
 
   
 

Ovo je prvi korak na Vašem putu da postanete član najveće omladinske organizacije u našoj zemlji.  Članstvo u Asocijaciji mladih SDA je dobrovoljno. Članovi AM SDA BiH mogu biti članovi i simpatizeri SDA BiH od 15 do 30 godina starosti. Da biste postali član Kantonalnog odbora Asocijacije mladih SDA ZDK morate biti nastanjeni u ZE—DO kantonu. Pristupnica AM SDA se može dobiti u svakoj općinskoj organizaciji Asocijacije mladih.

   

     

     
  <<< Nazad
 

Design by Mirza

 

    KO AM SDA ZDK  
  

SA SDA JAČA BiH

Nemojte glasati za one koji su se pretvorili u lokalne moćnike, za one koji su stekli bogatstvo pa im se ne zna porijeklo.

Nemojte glasati ni za one koji mnogo govore, koji za sebe agituju i kažu ''glasaj za mene''.

Za one koji traže vlast nemojte glasati.

Danas svugdje u razvijenom društvu postoje bogati ljudi i bogata preduzeća. Sve što je više bogatstva u jednom društvu, sve veći dio tog bogatstva pripada svima.

Srebrenička katastrofa je ljudska nesreća prevelika za premalu Bosnu. Tragedija i motivi koji stoje iza nje tiču se svakog čovjeka i svake žene u svijetu.

...riječi su rahmetli predsjednika Alije Izetbegovića. 
 
15/ 05 / 07      21:00h                                               /prof. Alma Genjac/ 
 

Poziv za učešće na KONKURSU

      Asocijacija mladih Stranke demokratske akcije Visoko u saradnji sa UG „Učenici i studenti Visoko“ Visoko (USV) u okviru projekta ''Sportom i znanjem protiv droge'' raspisuje konkurs literarnih radova na temu:

GDJE JE MOJE SVJETLO AKO JE DROGA TAMA?

Dragi učenici, svojim učešćem na konkursu sudjelujete u borbi protiv droge u našoj sredini. Budite baš vi oni koji će probuditi svijest vašim vršnjacima i pokazati im put znanja, put svjetla!

Najbolji radovi će biti nagrađeni (komisija će odabrati 3 najbolja rada za osnovne škole i 3 najbolja rada za srednje škole):

  1. mjesto: 70 KM
  2. mjesto: 50 KM
  3. mjesto: 30 KM

Radove dostaviti poštom ili lično u prostorije stranke SDA u Visokom (Ul. Alije Izetbegovića br. 10, 71 000 Visoko) najkasnije do 23. 5. 2007. godine.

    Konkurs je proslijeđen svim osnovnim i srednjim školama na području općine Visoko na ruke profesora i nastavnika Bosanskog jezika.
 

  


All righs reserved.